Pregled kod kardiohirurga prof. Miljka Ristića

By 23.08.2019.Popust
Profesor dr. Miljko Ristić | Kardiohirurg

Želite pregled kod najboljeg kardiohirurga u Srbiji i regionu? Pozovite nas odmah i zakažite termin za pregled.

Kardiohirurg prof. dr. Miljko Ristić obavio je više od 15.000 operacija na otvorenom srcu i krvnim sudovima. Autor je više od 200 naučnih radova i nekoliko knjiga i poglavlja u knjigama.

Međunarodno iskustvo i priznanja

Kardiohirurg Miljko Ristić je predavač po pozivu na više medicinskih fakulteta u svetu. Tokom svoje karijere usavršavao se na klinikama u Francuskoj, SAD, Švajcarskoj i Belgiji.

Najbolji kardiohirurg u Srbiji i regionu

Više od 30 godina iskustva i rada u Srbiji i inostranstvu. Član Evropske Akademije nauka, profesor na medicinskog fakulteta, pionir u transplataciji srca u Srbiji, predsednik lekarske komisije fudbalskog saveza Srbije, član upravnog odbora FK Crvena Zvezda itd.

Hvala vam puno! Moje lice izgleda onako kako se i osećam - deset godina mlađe. Bore su nestale, koža je ponovo glatka i zategnuta. Nema više onog lošeg osećaja svaki put kada se pogledam u ogledalo. Sa mladalačkim izgledom vratilo se i samopouzdanje, imam osećaj da ponovo mogu sve.

Marija Mitrović (52), Novi Beograd

Oni koji boluju od srca znaju koliko je važno imati dobrog kardiologa. Pouzdano tvrdim da su stručnost i briga lekara i moje pridržavanje svakog njihovog saveta, doprineli da danas živim sa minimumom tegoba. Posebnu zahvalnost dugujem dr Miljku Ristiću! Svima bih preporučio da dođu i uvere se u moje reči.

Svetozar Milinković (66)

Borba sa viškom kilograma nakon porođaja, prerasla je u agoniju. Dijete nisu davale rezultate, nisam mogla da vežbam. Na nagovor koleginice otišla sam u Polikliniku “Beograd”. Liposukcija stomaka i bokova dala je fantastične rezultate. Hvala iskusnom timu lekara i kompletnom osoblju Poliklinike “Beograd” za profesionalni pristup i pažnju koja se retko sreće.

Bojana Mitrović (38), Novi Sad

Zbog straha od suočavanja sa bolešću, godinama sam ignorisala problem sa štitnom žlezdom. Simptomi su na kraju postali neizdrživi. Dr Dikliću dugujem zahvalnost za pomoć da prevaziđem ogroman strah i da jednom operacijom u potpunosti rešim sve tegobe koje sam imala.

Marija Tanasić, Beograd

Vaše zdravlje je vaša najbolja investicija

Zakažite vaš pregled već danas

Besplatne konsultacije sa lekarom!

Pozovite nas odmah