Ugradnja silikona vas zanima? Ovo je prava priča za vas!

By 20.08.2018.Blog

UGRADNJA SILIKONA U GRUDI

Ugradnja silikona? Da li je to pravi izbor za vas?

Ovo je pitanje na koje najbolji odgovor može da vam da naš hirurg specijalista, pa je najbolje da ga kontaktirate kad pročitate ceo tekst na: 063 216 456.

Da li ste svesni činjenice da ovaj tekst nije tek tako “zalutao” do vas, i da se ništa u životu ne dešava slučajno, već s razlogom? Razlog je ovaj put vaša želja da svoj izgled dovedete do savršenstva, i naša mogućnost da vam u tome istinski i iskreno pomognemo.

Anketa koju smo nedavno sproveli među onima koji nisu zadovoljni svojim izgledom, pokazala je da je CENA estetskog zahvata glavni faktor zbog kog jedan procenat žena ne može da ostvari svoje želje. Nemerljivo manji broj anketiranih ima bojazan od ishoda – krajnjeg izgleda estetskog zahvata, i od kvaliteta ugrađenih implantata. Još na početku želimo da vam kažemo da su sva tri faktora za nas kao medicinsku ustanovu i te kako bitna, i da danas, posle 14 godina uspešnog rada, možemo da vam saopštimo da na sve imamo odgovor.

“Poliklinika Beograd” je odavno postigla maksimum u kvalitetu silikonskih implantata, tim najiskusnijih estetskih hirurga okupili smo na vreme pod “naš krov”, a sada smo u prilici i da se dodatno posvetimo vašem problemu i da vas obradujemo pravim LETNJIM POPUSTOM.  Krenimo redom!

Pre nego što dođete lično u našu “Polikliniku Beograd” u Ulicu Džona Kenedija 10f, pretpostavićemo da spadate u jednu od tri grupe osoba koje interesuje:

  • ugradnja silikona  (silikonskih implantata) u grudi
  • podizanje grudi
  • smanjenje grudi

Ove vrste zahvata spadaju u našu rutinu, deo koji se obavlja maksimalno profesionalno i bez greške. Međutim, etika nas podseća da smo uvek dužni da vam pružimo apsolutno sve informacije koje će vam pružiti osećaj sigurnosti.

ugradnja silikona na poliklinici Beograd

UGRADNJA SILIKONA – SVE ŠTO TREBA DA ZNATE 

 

Ugradnja silikona se radi ugradnjom implantata koji se mogu staviti ispod mišića, ili ispod mlečne žlezde. Ugradnja silikona se ne preporučuje mlađima od 18 godina, kao ni ženama šest meseci nakon porođaja. Veličina implantata je uglavnom lična odluka pacijenta. Pre operacije i donošenja definitivne odluke kako će se raditi i sa kojim implantatima, naši lekari, specijalisti plastične i rekonstruktivne hirurgije, daju predloge o rešenju koje bi moglo biti najbolje shodno konstituciji tela žene, debljini kože i elastičnosti tkiva.

Pored veličine, određuje se i željeni oblik silikona (implantata). Aktuelni su okrugli modeli kojima se postiže uvećan, ali prirodan izgled grudi, što naročito pogoduje ženama sa krhkom, gracilnom građom. Ugradnja silikona izvodi se u opštoj anesteziji, traje oko sat i po vremena i bezbolna je.

Hirurzi vode računa o tome da na koži ostave minimalne tragove, zbog čega rezove prave na prirodnim prevojima ili ivicama kože – ispod samih grudi, oko bradavica ili u pazušnoj jami. Lekar nakon operacije daje savete o svim bitnim stvarima u fazi oporavka, između ostalog i o tome da se u prvih mesec dana ne preporučuje podizanje teškog tereta kao i da se u to isto vreme nosi specijalno dizajnirani grudnjak. Pacijentkinje se vrlo brzo vraćaju svom uobičajenom režimu života, ovaj put sa telom kakvo su oduvek želeli, najčešće i mnogo višim samopouzdanjem.

ugradnja silikona na poliklinici Beograd

PODIZANJE GRUDI – KAO U NAJBOLJIM GODINAMA

 

Podizanje grudi je zahvat koji se radi u zrelijim godinama i njime se postiže vraćanje mladalačkog izgleda i oblika grudi. Gubitak elastičnosti kože glavni je krivac opuštanja dojki i gubitka lepih kontura. Na opuštanje grudi može uticati naglo povećanje ili smanjenje telesne težine, trudnoća, dug period dojenja. Hirurzi uklanjaju višak kože i grudi vraćaju u prirodan položaj. Podizanje grudi radi se sa ili bez silikonskih implantata, što zavisi i od potrebe i želje pacijentkinje. Operacija traje oko sat i po vremena, a oporavak mesec dana. Reč je o zahvatu kojim su pacijentkinje izuzetno zadovoljne s obzirom na to da ih lišava nelagode i osećaja stida zbog sopstvenog izgleda, i da im posle puno godina patnje vraća samopouzdanje i hrabrost da nose ženstvenu garderobu koja ističe dekolte.

Podizanje grudi na poliklinici Beograd

SMANJENJE GRUDI – ZBOGOM BOLNIM LEĐIMA I BROJNIM TEGOBAMA

 

Iako se o ovom problemu retko govori i piše, postoji značajan broj žena koje zbog velikog obima grudi trpe svakodnevne tegobe. Tu se pre svega misli na bolnu kičmu, bol u vratu, problem sa nošenjem donjeg veša, problem sa spavanjem, narušavanje kompletne figure. Smanjenje grudi podrazumeva efikasno uklanjanje žlezdanog i masnog tkiva dojke i odstranjivanje viška kože kako bi se postigao lep izgled grudi i njihova optimalna veličina. Nakon zahvata koji se izvodi u opštoj anesteziji oko sat i po vremena, pacijentkinja se oporavlja kod kuće uz izbegavanje velikih napora i podizanje teških stvari. Poboljšanje opšteg stanja i povlačenje tegoba osetno je već nekoliko dana posle operacije. Pacijentkinja se privikava na novi način života, ovaj put značajno olakšan. Smanjenje grudi jedna je od rutinskih operacija koju naš tim estetskih hirurga godinama uspešno izvodi.

Doktori poliklinike Beograd dok rade na smanjivanju grudi

Operaciona sala “Poliklinika Beograd”

Nakon ovoga, pozivamo vas da izdvojite vreme, i lično dođete u „Polikliniku Beograd“ kako biste se i sami uverili u kvalitet usluga i kredibilitet naše ustanove, i kako biste u prvom razgovoru sa estetskim hirurgom dobili sve one ostale informacije koje vas zanimaju.

Cenu i naš LETNJI POPUST nismo zaboravili. Za sve vas koji ste se pronašli u prethodnim redovima, odobravamo sjajan POPUST! Cena bilo koju od tri navedene usluge – ugradnju silikonskih implantata, podizanje ili smanjenje grudi, kreće se već od 2.200 evra!

Besplatne konsultacije sa hirurgom Pozovite nas ODMAH.

Pozovite nas odmah

Plastična hirurgija | Poliklinika Beograd
Zanima vas plastična hirurgija?
Korekcija grudi, nosa, ušiju itd?
Besplatne konsultacije preko Vibera: 063 216 456