Poliklinka Beograd

Poliklinika Beograd
Poliklinika Beograd
Džona Kenedija 10f, Beograd
Poliklinika Beograd Džona Kenedija 10f, Beograd

Kome je potrebna korekcija nosa?

Sa koliko godina možete da radite operaciju nosa?

Kada su žene u pitanju potrebno je da napune 16 godina, dok muškarci treba da sačekaju do svoje 18 godine. Pre navršenih navedenih godina, nos i središnji deo lica još uvek se razvijaju, pa se ne može sa preciznošću predvideti krajnji rezultat ako bi operacija bila izvršena prerano.

Da li je operacija nosa bolna?

Operacija se radi u opštoj anesteziji, tako da nećete osećati bol. Nakon operacije, biće prisutna blaga nelagodnost u trajanju nekoliko dana.

Koliko košta operacija nosa?

Cene operacije nosa zavise od kompleksnosti operacije i kreću se od 800 do 1.500 evra. Da biste saznali cenu operacije nosa, neophodno je da se prvo konsultujete sa našim hirurgom.

Kome je potrebna korekcija nosa?

Korekcija nosa ili rinoplastika je potrebna pacijentima koji žele da poprave izgled nosa nakon povrede ili zato što nisu zadovoljni trenutnim izgledom, kao i oni koji imaju probleme sa disanjem.

Šta sve možemo da promenimo rinoplastikom?

  • oblik vrha nosa
  • ispravljanje nosa
  • promenu veličine nosa
  • suženje nozdrva

Kako izgleda procedura rinoplastike?

Za ovu hirušku intervenciju koristi se opšta anestezija. Hirurg će napraviti rezove u diskretnoj lokaciji u unutrašnjosti nosa ili ispod nosa. Odvojiće kožu nosa od hrskavice ili kosti i onda započeti preoblikovanje. Postupak rinoplastike obično traje između 2 i 3 sata. Ako je operacija složena, može trajati i duže.